Több mint négy évtizede

A Berei Optika 1979-ben nyílt a XVII. kerület szívében, Rákoskeresztúr városközpontban. A családi vállalkozást Berei Miklós és felesége, Berei Miklósné – ahogy legtöbben ismerték, Editke – indította útjára, majd fiuk, Berei Attila vette át, aki több mint 30 éve dolgozik a Kelet-Pestiek és az agglomerációban élők jobb látásáért.

Hitvallás

A legfontosabb számunkra a megbízhatóság és a precizitás. Hisszük, hogy szemüveget szívvel választ az ember: mivel az része lesz a mindennapjainknak, a kinézetünknek, nagy hatással lesz a kényelmünkre, nagyon fontos, hogy jól válasszunk. A Berei Optikában ezért a vevő és az ő elképzelései az elsők. Mi meghallgatjuk, mik a számára legfontosabb szempontok, majd igyekszünk a legjobb tudásunk és több évtizedes tapasztalatunk alapján keretet és lencsét ajánlani.

Nálunk nincsenek futószalagon gyártott szemüvegek. Nálunk csak tökéletes látás, elégedett és boldog vásárló van!

Szolgáltatásaink

  • Szemvizsgálat. A Berei Optikában házon belül végzünk látásvizsgálatot, minden hétköznap 15 és 17 óra között. A szemvizsgálathoz a koronavírus-járvány ideje alatt előzetes bejelentkezés szükséges. A vizsgálatot Berei Attila, okleveles optometrista végzi, komputeres segítséggel. Amennyiben később nálunk vásárolja meg szemüvegét, a látásvizsgálat minden esetben díjmentes.
  • Szemüvegkészítés. Ha új szemüveget szeretne, állunk rendelkezésére: a látásvisgálat után segítünk kiválasztani a megfelelő lencséket, az arra felvitt rétegeket (tükröződésmentesítő, páramentesítő, stb.), majd a legideálisabb, legkényelmesebb és legtrendibb keretet is segítünk megtalálni. Széles keretválasztékunkban biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt: akkor is, ha az ár, akkor is, ha a divatosság az első számú szempont.
  • Szemüvegjavítás. Ha régi szemüvege elhajlott, eltört (mindenkivel előfordul, hogy elejti vagy ráül a szemüvegére, bármennyire is szereti!), mi megjavítjuk. Igyekszünk gyorsak és közben precízek lenni, munkánkért minden esetben garanciát vállalunk!

  • Kontaktlencse rendelés, betanítás. A megfelelő szemüveg megtalálásánál csak egy nehezebb feladat van, melyet szakértő nélkül szinte lehetetlen megoldani: kiválasztani az ideális kontaktlencsét. Szerencsére üzletünkben erre is gondoltunk: több évtizedes tapasztalattal igyekszünk előbb kiválasztani a megfelelő lencséket, majd vásárlóinkat betanítani a megfelelő használatra.

Hogy talál meg minket?

Üzletünk a XVII. kerületben, annak központjában, Rákoskeresztúr városközpontban helyezkedik el. A Főtér mellől induló, a Pesti úttal párhuzamosan futó üzletsor (CIB bank, fodrászat, gyógyszertár, BKK-iroda, stb.) egyik belső üzlete vagyunk. Kékszínű bejáratunkat így ne a Pesti út felől, hanem a panelházak felőli oldalon keresse!

Cím: 1173, Budapest Pesti út 160/b.
Telefonszám: 061-257-30-89
Email: bereioptika@gmail.com

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig 10-18 óráig
Szemvizsgálat: hétfőtől péntekig 15-17 óráig.
A szemvizsgálathoz a koronavírus-járvány ideje alatt előzetes bejelentkezés szükséges.